Harlinger apotheken

De fysio bij MoveWell en onze specialisaties

Geplaatst op

De fysio bij MoveWell is gespecialiseerd in vele richtingen. Uiteraard kan één fysiotherapeut niet overal de beste in zijn, maar je kan wel een team vormen waarin je de beste specialisten bij elkaar hebt. In dit artikel nemen wij onze specialisaties met u door. De fysio in Hilversum is vindbaar in het medisch centrum Dudokpark. We staan voor u klaar.

 

Echografie door een fysiotherapeut

We beginnen met de echografie. Een aantal fysiotherapeuten van MoveWell kunnen echografie gebruiken om de sterkte, kwaliteit, beweeglijkheid van spieren en pezen te evalueren. Hoewel echografie niet de plaats inneemt van traditionele fysiotherapeutische beoordelingen en behandelingen, wordt het vaak als aanvulling hierop gebruikt.

 

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapeuten beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden om kinderen op een effectieve en plezierige manier te begeleiden in hun ontwikkeling. Zij gebruiken een combinatie van spel, beweging, oefeningen om de motorische vaardigheden van het kind te verbeteren en aan te passen aan de specifieke uitdagingen van het kind.

Naast het behandelen van fysieke klachten, spelen kinderfysiotherapeuten ook een belangrijke rol in het ondersteunen van het kind en de ouders bij het verbeteren van de kwaliteit van leven. Zij werken nauw samen met andere professionals, zoals artsen, ergotherapeuten en leerkrachten, om een integrale en holistische aanpak te bieden.

 

Kaaktherapie van de fysio

De behandelingen kunnen bestaan uit oefeningen en technieken die gericht zijn op het verbeteren van de bewegingen van de kaak, verminderen van pijn en spanning en het verbeteren van de algehele functionerende van de kaak. Ook kan er aandacht besteed worden aan het versterken van de samenwerking tussen de kaak, spieren en het kaakgewricht.

 

Oefentherapie

Een fysiotherapeut die expertise heeft in de Cesar-technieken beschikt over een grondige kennis/ervaring in het analyseren en behandelen van bewegingsproblemen en blessures. Deze gezondheidswerkers werken nauw samen met patiënten om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen en passen daarbij de Cesar-technieken toe om de patiënt te ondersteunen bij het verbeteren van hun functionele capaciteiten en het voorkomen van blessures.

 

Rugrevalidatie bij de fysio

De fysio bij MoveWell heeft meer dan gemiddeld kennis van de rug. Vele patiënten per week komen met complexe en uiterst vervelende klachten van de rug en nek bij MoveWell. De fysio is bij uitstek samen met de chiropractor de specialist om u te helpen.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Over ons

Bij Harlingerapotheken.nl staan we klaar om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Ons toegewijde team van bloggers biedt interessante content op dit gebied. We streven ernaar om jou de beste service te bieden, elke keer weer. Welkom bij Harlingerapotheken.nl!

Contactgegevens

Via info @harlingerapotheken.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden