Harlinger apotheken

Een tatoeage verwijderen is niet moeilijk

Geplaatst op

Onder sporters en artiesten is het een rage om een tatoeage te laten zetten. Vroeger was het nog iets van zeemannen, rocksterren en gedetineerden. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat er tatoeages gezet worden bij ¨doorsnee¨ mensen. Vaak bij mensen waar je het helemaal niet van verwacht. Er is niets mis mee en als mensen er blij mee zijn, is het gewoon vooral leuk en kleurrijk. Anders wordt het wanneer er bijvoorbeeld een naam van een vriendin op het lichaam gezet is en deze vriendin maakt de relatie uit. Dan kun je een vriendin zoeken met dezelfde naam, of een huisdier nemen met deze naam, maar in de regel kiezen mensen er dan voor om deze tatoeage te laten verwijderen. 

Een tatoeage verwijderen bij een cosmetische kliniek

Wanneer jij een tatoeage wilt laten verwijderen om welke reden dan ook, dan is dit heel goed mogelijk om dit te laten doen bij joostkroon.com. Ze maken daar gebruik van de zogenaamde PicoSure laser, deze zorgt voor goede resultaten, is het minst pijnlijk en kan ook voor het verwijderen van een tatoeage op een donkere huid gebruikt worden. 

Op deze manier ben je snel van je tatoeage af en kun je aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Dit laatste is bijvoorbeeld nog weleens het geval wanneer je een nieuwe relatie krijgt en de naam van je ex-vriendin / -vrouw staat nog op je arm. Dat is toch iets minder prettig.

Medische tatoeages 

Het is overigens niet zo, dat er altijd tatoeages gezet worden om het lichaam te versieren met bijvoorbeeld fantastische figuren of spreuken, et cetera. Ook is het soms op basis van medische motieven dat mensen er een laten zetten. Bijvoorbeeld wanneer er geen lichaamshaar groeit bij mensen en ze toch graag de wenkbrauwen willen hebben die iedereen heeft. Zo is het mogelijk om wenkbrauwen te laten tatoeëren. In vele gevallen wordt een medische tatoeage vergoed door de zorgverzekering. Het is erg belangrijk wanneer je zo’n tatoeage vergoed wilt hebben, om contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Dan weet je precies wat er met jouw huidige polis allemaal mogelijk is.

Gerelateerde berichten

Houtgeuren zijn populair en dit is waarom

Houtachtige geuren staan bekend om hun diepe, rijke aroma’s die zowel kalmerend als aards zijn. Etherische oliën van bomen worden veel...

Lees meer

Over ons

Bij Harlingerapotheken.nl staan we klaar om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Ons toegewijde team van bloggers biedt interessante content op dit gebied. We streven ernaar om jou de beste service te bieden, elke keer weer. Welkom bij Harlingerapotheken.nl!

Contactgegevens

Via info @harlingerapotheken.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden