Harlinger apotheken

Gietvloer als apotheekvloer

Geplaatst op

Voordat onze apotheek open ging hebben we een hoop keuzes moeten maken. Denk hierbij aan de inrichting en indeling van het pand. Zo moesten we bijvoorbeeld ook nadenken over welke vloer er in de apotheek moest. Het werd al gauw duidelijk dat het niet alleen ging om wat mooi was, want apotheekruimten moeten aan verschillende eisen voldoen. We kozen uiteindelijk voor een gietvloer. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder en zie wat we hieronder te vertellen hebben.

Hygiënisch, vloeistofdicht en slijtvast

In apotheekruimtes is het van groot belang dat de vloer slijtvast, vloeistofdicht en hygiënisch is. Het kan namelijk zomaar eens gebeuren dat er middeltjes of chemicaliën op de vloer terecht komen. Een gietvloer biedt wat dat betreft uitkomst, want deze vloersoort wordt niet aangetast door dergelijke invloeden van buitenaf. Ook in ziekenhuizen, tandartsenpraktijken en andere zorginstellingen wordt veel gebruik gemaakt van gietvloeren. Dit gaf ons vertrouwen om in onze apotheek ook te kiezen voor deze vloersoort.

Praktisch voor bezoekers

Het is natuurlijk een fijne bijkomstigheid dat een gietvloer er ook stijlvol en strak uitziet. De strakke looks van de gietvloer die we hebben gekozen sluit aan bij het ontwerp van het pand en de rest van de inrichting. En wat ook niet onbelangrijk is: de vloer is goed berijdbaar met bijvoorbeeld een rolstoel of rollator. Prettig voor al onze cliënten en andere bezoekers van de apotheek. 

Vrije kleurkeuze

We hebben ons laten vertellen dat een gietvloer in allerlei kleuren toepasbaar is. Zelf hebben we gekozen voor een neutrale, antracietkleurige variant. Het eindresultaat is werkelijk prachtig en ook de praktische eigenschappen zijn vanaf het begin merkbaar geweest. Ook de uiteindelijke prijs viel ons alleszins mee. We kunnen collega-apothekers deze vloer dan ook absoluut aanbevelen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de vloer door een echte specialist laat appliceren, want alleen dan zal het eindresultaat optimaal zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Harlingerapotheken.nl staan we klaar om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Ons toegewijde team van bloggers biedt interessante content op dit gebied. We streven ernaar om jou de beste service te bieden, elke keer weer. Welkom bij Harlingerapotheken.nl!

Contactgegevens

Via info @harlingerapotheken.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden